Best Gift for Any Traveler ๐ŸŽ

Tinggly!!!

Jona and I used Amazon Wedding registry ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป when we picked out our gifts and I came across travel “Experience Gifts” ๐Ÿงณ to add to the registry! ๐Ÿ˜ I was so obsessed so I added so many including: Snorkeling ๐Ÿคฟ Experience in Turks and Caicos, Private Gondola ๐Ÿšฃโ€โ™€๏ธ Ride in Venice, Pizza ๐Ÿ• and Gelato ๐Ÿง Making for Two in Florence, 360 Chicago ๐ŸŒƒ Experience for Two, Sailing โ›ต๏ธ with Champagne in New York, El Yunque Rainforest ๐Ÿ’ Experience in Puerto Rico, One Night Stay in Unique Bubble Hotel ๐Ÿจ in France, Ultimate 4D Experience at The London Eye ๐ŸŽก, and One Night Stay in Unique Bubble Hotel in France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท ! I went a little crazy because I had never seen or heard of anything like it! ๐Ÿคช

SCOREโ—๏ธโ—๏ธ Our friend bought the “Private Gondola ๐Ÿšฃโ€โ™€๏ธ Ride in Venice for Two – Tinggly Voucher/Gift Card in a Gift Box” – PICTURED HERE!! ๐Ÿฅณ Luckily, our friend got us one in Venice where we spent 2 nights of our honeymoon so we were able to use it ASAP! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น

We got instant email confirmation ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ป from Amazon, printed the sheet for confirmation, saved it on our phone, and headed off to Venice! โ˜€๏ธ We didn’t have to reserve anything ahead of time because there are many gondolas ๐Ÿšฃโ€โ™‚๏ธ , so we arrived to the address location ๐Ÿ“ and almost instantly boarded our private gondola! ๐Ÿฅฐ It really felt like the movies ๐ŸŽฅ with the Italian boaters singing and wearing their boater hats ๐ŸŽฉ paddling us through the narrow, romantic canals of Venice!! ๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ

Tinggly has a website where you can browse all the gift sets ๐ŸŽ but Amazon also makes it super easy to add to registry, buy as gifts, purchase for yourself and/or redeem! ๐Ÿ’ It was so amazing to receive an experience โœˆ๏ธ instead of a gift that Jona and I will cherish forever! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป I think we should all buy more experiences in life than gifts! What do you thinkโ‰๏ธ

Have you ever bought or received a gift experience like thisโ‰๏ธWhich one of the experiences would you pickโ‰๏ธ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s